Майшабақ "Тонның астында"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 аздап тұздалған майшабақ, 3 пісірілген картоп, 1 пияз, 2 қайнатылған қызылша, 2 тік жұмыртқа, 250 г майонез. Ыдысқа үш картопты ірі үккіште салып, бүкіл бетін біркелкі қабатпен жабыңыз. Майонезбен майлаңыз. Үстіне аршылған және жұқа тілімдерге кесілген майшабақ қабатын саламыз, майдалап туралған "пиязға" себеміз. Үккіште үшеу жұмыртқаны ыдыстың үстінде, үккішті салмақта ұстап, майонезбен толтырады. Соңғы қабат - қызылша, сонымен қатар үгітілген. Майонезді қасықпен жоғарыдан тегістеңіз. Мұндай майшабақты қабаттар қаныққан етіп алдын-ала дайындау керек. Біз торт сияқты кесеміз, ал майшабақты "Үлбірмен" бірге табақтарға саламыз.