Майонездегі майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1. 6 кг майшабақ 500 г майонез 300 г алма немесе апельсин 300 г пияз 300 г тұздалған қияр Қант, тұз, қара бұрыш.
Сипаттамасы Майшабақты жақсылап жуыңыз (оны бұрын сіңдіруге болады), құйрықтарын, бастарын кесіңіз, барлық сүйектерді алыңыз. Кесектерге кесіңіз (тураңыз). Алма немесе апельсин, маринадталған қияр, пиязды текшелерге кесіңіз де, барлығын майшабақпен араластырыңыз, аздап майонез қосыңыз. Дәміне қарай тұз, қант, бұрыш қосыңыз. Майшабақ бөліктерін майонезбен майлаңыз. Пісірілген картоппен бірге тағамдар ретінде қызмет етіңіз. Барлық басқа майшабақ тағамдары үшін (және мяса де) оны бірнеше сағат бойы алдын ала жібіту ұсынылады. Бұл жағдайда суды таза болғанша бірнеше рет өзгертуге болады (қан, басқа сұйықтықтар жоғалады). Сондай-ақ, майшабақ әлі күнге дейін сүтке малынған, бұл туралы сіз білетін шығарсыз. Alex Roslyakov. Omsk. (2:5004/7. 2)