Маринадталған майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Мен мұны істеймін: мен 2 балыққа шамамен 0,5 литр су қайнатамын, сонда саламын: - 1 шай қасық. тұз (үстіңгі жағы жоқ) - 1 шай қасық. қант (сонымен қатар үстіңгі жағы жоқ) - 1 ас қасық.л сірке суы - 5 бұршақ қара бұрыш - 2 лавр. жапырақтары Дәміне қарай қалған дәмдеуіштер, мысалы, қасық қоюға болады. қышанемесе қасық. кэрри, мен әдетте аскөк тұқымын+қалампыр+зире+кориандр саламын. Тұздық бөлме температурасына дейін суығанша күтіңіз (мен әдетте бұл кезде балықты тазалаймын). Балықты тұздықпен құйыңыз, тоңазытқышсыз бір күн тұрыңыз. Содан кейін сіз майшабақты кесектерге бөлесіз - және үстелге. Егер майшабақ тұздалған болса, маринадтау алдында оны бір жарым сағат бойы суға немесе сүтке салып қою керек. 2. Кімнен: Люба Винокурова 2:5030/597.13 0 Ең оңай жолы: сүйектен тазартылған майшабаққа 1 ас қасық қант, 1 шай қасық тұз, зире, кішкене бұрыш, қалампыр 2 дана мен лавр жапырағы қоспасын себіңіз. Ал пресс астында майшабақтың өзі шырын береді және төрт сағаттан кейін оны тұтынуға болады... Мұны скумбриямен де жасауға болады.