Маринадталған майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Мен мұны істеймін: мен 2 балыққа шамамен 0,5 литр су қайнатамын, сонда саламын: - 1 шай қасық. тұз (үстіңгі жағы жоқ) - 1 шай қасық. қант (сонымен қатар үстіңгі жағы жоқ) - 1 ас қасық.л сірке суы - 5 бұршақ қара бұрыш - 2 лавр. жапырақтары Дәміне қарай қалған дәмдеуіштер, мысалы, қасық қоюға болады. қышанемесе қасық. кэрри, мен әдетте аскөк тұқымын+қалампыр+зире+кориандр саламын. Тұздық бөлме температурасына дейін суығанша күтіңіз (мен әдетте бұл кезде балықты тазалаймын). Балықты тұздықпен құйыңыз, тоңазытқышсыз бір күн тұрыңыз. Содан кейін сіз майшабақты кесектерге бөлесіз - және үстелге. Егер майшабақ тұздалған болса, маринадтау алдында оны бір жарым сағат бойы суға немесе сүтке салып қою керек. 2. Кімнен: Люба Винокурова 2:5030/597.13 0 Ең оңай жолы: сүйектен тазартылған майшабаққа 1 ас қасық қант, 1 шай қасық тұз, зире, кішкене бұрыш, қалампыр 2 дана мен лавр жапырағы қоспасын себіңіз. Ал пресс астында майшабақтың өзі шырын береді және төрт сағаттан кейін оны тұтынуға болады... Мұны скумбриямен де жасауға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Маринадталған майшабақ пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

