Аджика-2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 1 кг ащы бұрыш, 1 кг сарымсақ, 2 кг тәтті бұрыш (ратунда лақтыруға болмайды), 2 кг қызанақ (бірақ мен әдетте 4-5 кг саламын.), 1 стакан қант, 1 стакан сірке суы, 1 стакан тұз. Бұрыш, сарымсақ, қызанақты ет тартқыштан өткіземін, сосын бөліктерге бөліп араластырғышқа саламын және азды-көпті біртекті масса алынғанша шайқаймын, бәрін үлкен ыдыстарға құйып, тұз, қант құйып, сірке суын қосамын. . Содан кейін мен тұз бен қантты еріту үшін мұқият араластырамын. Осыдан кейін мен оны бөтелкеге құйып, тығындармен жауып, сақтаймын. Мен әдетте бір бөлігін қоймада, ал бір бөлігін ас үй үстелінде сақтаймын. Осы рецепт бойынша дайындалған Аджика қалыпты жағдайда бөлме температурасында сақталады. НАЗАР АУДАРУЫҢЫЗДЫ ӨТІНЕМІН - АДЖИКАНЫ ПІСІРУДІҢ ҚАЖЕТІ ЖОҚ!!! Егер сіз тамақ пісірсеңіз, ОНЫ БҰЗЫҢЫЗ!!!