Ол консервілерден
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы майдағы балық 1 банка пияз 2 орташа бас сірке суы 1 шай қасық. қызыл бұрыш, дәміне қарай ұнтақталған тұз 1 ас қасық. л. суды тазалап, пиязды жіңішке жарты сақинаға турап, ыдысқа салып, ащысын кетіру үшін салқын тұзды сумен (бір стақан суға 1 ас қасық) құйыңыз. Біз оны 10-15 минут ұстаймыз. Осы уақытта біз консервілерді ашамыз (кез-келген балықты майға немесе өз шырынына). Егер балық кесектері үлкен болса, аздап ұсақтаңыз. Белгіленген уақыттан кейін пиязды (3-4 суда) тұздан жақсылап шайыңыз. Балықты пиязға құйыңыз. Сұйылтылған сірке суын (1 шай қасық сірке суы (9%) - 5 шай қасық су), қызыл бұрыш қосып, жақсылап араластырыңыз. Тұздаудың қажеті жоқ. Оны 10-15 минут қайнатыңыз.