Кәріс сәбізі-2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сәбізді ұсақтап тураңыз (жіңішке және ұзын), тұз себіңіз (дәміне қарай), сірке суын құйыңыз, жақсылап араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз, 10-15 минутқа қалдырыңыз. Осы уақыт ішінде майды қыздырыңыз (бірақ қайнатуға болмайды). Ыдысқа слайдпен қызыл бұрыш құйыңыз. Бұрышты ыстық маймен құйыңыз (ол ысқыруы керек), суығанша қалдырыңыз (сәл ғана, 1-2 минут), майды сәбізге құйыңыз, ұсақталған сарымсақ, соя соусы, аджина мото қосыңыз, жақсылап араластырыңыз. Бір тәулікке қайнатуға рұқсат етіңіз. Гурмандар үшін - қайнатылған кальмар немесе консервіленген шампиньондарды қосыңыз (маринадталған емес, тұздалған емес, жай, бәрінсіз - ондайлар бар). сәбіз 1 кг. сарымсақ 100 г. өсімдік майы 100 г. сірке суы 1 ас қасық. л соя соусы 3 ас қасық. л тұз қызыл ұнтақталған бұрыш ажино-мото (міндетті емес)