(кальмар қосылған сәбіз )корей тілінде
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Кальмар, сәбіз, өсімдік майы, пияз, соя соусы, тұз, қызыл ащы бұрыш, күнжіт тұқымы, аджи-но-мото. АДЖИ-НО-МОТО (натрий глутаматы, вейдзин, адиномото) - ақ кристалды ұнтақ, ол көптеген тағамдардың дәмін жақсартады және жақсартады, суда тұзбен сұйылтылған, дәмі тауық пен саңырауқұлақ сорпаларының қоспасына ұқсайды. Ол Оңтүстік-Шығыс Азия елдерінің тағамдарына ерекше дәм беретін адам. Кальмар филесі сыртқы қабықшадан тазартылады және жуылады. Содан кейін қаңқалар 1 - 2 минутқа (артық емес!) қайнаған суға батырылады. Филе қайтадан суық сумен жуылады және ірі жолақтарға кесіледі. Сонымен қатар, сәбіз дайындалады (жолақтарға кесіңіз, аздап тұз себіңіз, біраз уақыттан кейін босатылған шырыннан сығыңыз). Сақиналарға кесілген пиязды қуырыңыз. Барлық өнімдерді салқындатыңыз, сонымен қатар қуырылған пиязды араластырыңыз, соя тұздығын қосыңыз. Бұл жағдайда тұздықты қолдану арқылы оны асыра алмау маңызды - оның көп мөлшерімен салат сыртқы түрі мен дәмін жоғалтады. Енді тұз (қажет болса), бұрыш, күнжіт тұқымы мен аджи-но-мото қосамыз. Барлық компоненттерді қайтадан араластырыңыз және. .ертеңге дейін тоңазытқышқа салыңыз. Бірақ ертең - саусақтарыңызды жалайсыз!