Корей тілінде ет қосылған сәбіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет (кез келген майлы емес), сәбіз, өсімдік майы, соя майы, пияз аджи-но-мото, корей сәбізі - 3), сарымсақ, күнжіт тұқымы сірке суы. Етті қабықшалардан өткір жұқа пышақпен аршып, ұзындығы 5 см және қалыңдығы 0,5 см-ге дейін кесектерге кесіңіз, етті жақсы қыздырылған өсімдік майына тез қуырыңыз, соя соусын қосып, пиязды, аджи-но-мотоны турап, қуыруды жалғастырыңыз. пияз алтынға айналғанша. Ет сорпасын немесе ыстық суды қосып, ет толығымен дайын болғанша ыдысты қайнатыңыз. Салқын. Осы уақытта біз сәбізді дайындаймыз: оны жолақтарға кесіп, аздап тұздаймыз. Біраз уақыттан кейін сәбізді босатылған шырыннан сығып, етпен араластырыңыз, сарымсақ, күнжіт тұқымы мен сірке суын қосыңыз. Егер сіз оны тоңазытқышқа бір тәулікке қойсаңыз, бұл тағам да дәмді болады.