Эмма апайдың форшмакы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бір үлкен майшабақты тазалаңыз (теріден және сүйектен), формасында 6 - 10 ұсақ картопты пісіріңіз, салқындаған кезде қабығын алыңыз. Туралған пиязды көп мөлшерде өсімдік майына қуырыңыз. Барлығын ет тартқыштан өткізіңіз, жақсылап араластырыңыз. Егер сіз бұл тағамды мерекелік үстелге ұсынғыңыз келсе - оны майшабаққа салыңыз, пияз сақиналарымен безендіріңіз немесе майшабақтың басы мен құйрығымен безендіре аласыз. Кез келген майшабақ жарайды, өйткені дәмін картоп мөлшерімен түзетуге болады. майшабақ 1 дана. картоп 6-10 дана. пияз 1-2 дана. дәміне қарай өсімдік майы