Қайын ененің соңғы сәлемі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қара нан, май, тұздалған майшабақ, томат пастасы, көк пияз
Сипаттамасы Сары майға (жұмсақ) кішкене бөліктерде томат пастасын қосып, қарқынды араластырыңыз. Нәтижесінде сарғыш түстің біртекті массасы болуы керек. Майшабақты сүйектен тазалаңыз, филені кішкене бөліктерге бөліңіз. Жасыл пиязды ұсақтап тураңыз. Алдын ала кесілген нанға (тіктөртбұрыштармен "Бір тісте") массаны жұқа қабатпен жайыңыз, майшабақ кесектерін және пиязды салыңыз. Майшабақ пен пиязды сэндвичке үздіксіз қабат ретінде емес, бөлек бөліктерге салған дұрыс. Салқын арақпен бірге қызмет етіңіз.