Қызанақ қосылған бұқтырылған балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Олар өте жұмсақ болуы керек және жеуге жақсы:) Күріш бұл балыққа гарнир ретінде жақсы үйлеседі. Dmitry MocНenyov 2:5020/635. 16
Сипаттамасы Біз балықты аламыз (қайсысы маңызды емес). Біз оны әдеттегідей өңдейміз және сүйектермен тікелей кесектерге кесеміз (сүйектер - ең бастысы). Өсімдік майының жеткілікті мөлшерінде қуырыңыз. Бұл уақытта біз сәбіз мен пияздың керемет мөлшерін аламыз. Біз кесеміз (сәбізді үккіштің жұқа жолақтарымен немесе кішкене текшелермен). Әрі қарай, сәбіз мен туралған пиязды пияз аздап қызарғанша майға қуырамыз. Барлығы қатаң түрде қабаттарға салынған. Үйрек табасының түбіне қуырылған пиязды сәбізбен жайып, табадан май құйамыз. Келесі қабат майдалап туралған қызанақ (қызанақ, томат пастасы немесе төтенше жағдайларда кетчуп болуы мүмкін). Мұның бәріне қуырылған балық салынады. Ол бұрыш пен аздап тұзбен молынан себілген. Дәміне қарай әр түрлі дәмдеуіштер. Содан кейін біз сәбіз қосылған пияз қабатын және қызанақ қабатын қайталаймыз. Қызанақ шырынын мүмкіндігінше көбірек қолданған дұрыс. Бұл бірінші қабат болды. Егер балық көп болса, онда біз қайтадан балық қабатын, пияз қосылған сәбіз қабатын, қызанақ қабатын саламыз. т.б. Бұл жағдайда үйрек төсегінде балық пен пиязды қуырудан жеткілікті мөлшерде май болады. Майлар аз болса, аздап қосуға болады. Барлық осы сән-салтанат аз мөлшерде сумен толтырылады, жабылады және пешке қойылады. Балық орташа отта шамамен 2 сағат бойы бұқтырылады. Осы уақыт ішінде оны қадағалап отыру керек және қажет болған жағдайда күйіп қалмас үшін су қосу керек. Дайындық балықтың сүйектерімен анықталады.