Қызылшаға арналған таңғыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Өнімдер: 3 кг. қызанақ, 1 кг сәбіз, қызылша және болгар бұрышы, 0,5 л өсімдік майы.3 бас сарымсақ. Дәміне қарай тұз және қант. Қызанақтарды текшелерге кесеміз. Бұрышты жолақтарға, қызылшаға және сәбізді ірі үккіште үккіштен өткіземіз. Өсімдік майын қыздырып, ондағы барлық өсімдік қоспасын қайнатқаннан кейін 2,5 сағат қайнатамыз. Дайын болғанға дейін 10 минут бұрын пресс арқылы өткен сарымсақты қосып, тұз бен қант саламыз. Біз оны стерильденген банкаларға ыстық етіп салып, қақпақтармен орап аламыз. Баяу салқындату үшін банкаларды көрпемен орап аламыз. Бұл салатты борщ таңбасы ретінде де пайдалануға болады. Және тәуелсіз тағам ретінде.