Бұрыш кремі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұрыш (Тәтті болгар бұрышы) - 1000 г, тұз - 200 г.Бұрыштың піскен, бірақ қатты етті жемістері тұқымдардан тазартылып, ет тартқыштан өткізіліп, тұз қосылады, араластырылады және банкаларға салынады. Пластикалық қақпақтармен жабылған және жыл бойы дәмдеуіш ретінде тұтынылады. Ақжелкен (Аскөк, балдыркөк, кинза) өсімдік майында Ақжелкен - 1 кг, өсімдік майы - 1 л. Жуылған ақжелкенді суға құйып, ұсақтап турап, банкаға салып, өсімдік майымен жабу үшін жайыңыз, содан кейін құмыраны қақпақпен ораңыз. Осылайша сіз аскөк (балдыркөк, кинза) дайындауға болады. Жыл бойы дәмдеуіш ретінде қолданыңыз.