Тұздалған ащы қиярлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер < Рецепт 2 > Қияр - 10кг Аскөк (жасыл) - 120г Аскөк тұқымы - 10г (1 ас қасық) Желкек (тамыр) - 50г Жабайы сарымсақ (жабайы сарымсақ) - 40г (баданалары бар 2 - 3 сабақ) Ащы бұрыш - 10г Тұздық: су - 5л тұз - 300-400г
Сипаттамасы < Рецепт 1 > Қияр - 10кг Аскөк - 400г Ақжелкен (тамыр) - 5г (3 жапырақ) Балдыркөк - 5г (3 жапырақ) Қарақат жапырағы - 120г Желкек (жапырақтар) - 70г Шпинат - 30г (2 жапырақ) Тұздық: су - 5л - тұз 300-400г - < Рецепт 3 > Қияр - 10 кг Аскөк (жасыл) - 300 г Желкек (тамыр) - 50 г Сарымсақ - 30 г Эстрагон - 30 г (4 сабақ) Ақжелкен (тамыр) - 100 г Бұрыш (ащы бұрыш) - 20 г Тұздық: су - 5л тұз - 300-400г