Ашытылған алмұрт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадтауға тығыз целлюлозасы және тәтті-қышқыл дәмі бар алмұрт қолайлы. Барлық жемістер сарғайғанша, егін жинағаннан кейін 5 күн жатып, ашытылған жабайы аң өте дәмді. Алмұрттарды дайындау, оларды бөшкеге салу алма сияқты жүзеге асырылады. (алма мен контейнерлерді дайындау) Біз алмұртты тұздаудың ең кең таралған рецептін ұсынамыз. Дайындалған алмұрт - 10 кг Қара бидай немесе бидай сабаны - 500 г Тұздық: түйіршіктелген қант - 30 г тұз - 100 г қара бидай ұны - 200 г су - 5 л