Шыны ыдыстардағы қиярды тұздауға арналған рецепттер (10 литрге
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бірінші әдіс 5 кг Жасыл аскөк 160 г Сарымсақ (Аршылған) 10 г Ащы қызыл және қара бұрыш (Бұршақ) 5 г Желкек (Тамыр) 30 г Дәмді жапырақтар, насыбайгүл, кориандр және т.б. 15 г Балдыркөк, ақжелкен, қарақат жапырақтары 35 г Эстрагон 30 г Тұз ерітіндісі (6 - 10%) 4 кг 300 г
Сипаттамасы 5 кг Жасыл аскөк 205 г Сарымсақ (Аршылған) 15 г Ащы қызыл және қара бұрыш (Бұршақ) 7 г Желкек (Тамыр) 30 г Балдыркөк, ақжелкен, қарақат жапырақтары 35 г Тұз ерітіндісі (6 - 10%) 4 кг 300 г