Желе дайындаудың екі әдісі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Бірінші әдіс. 1 кг дайындамаға 600-700 г қант қосылады
массаны отқа қояды
қайнатады
10 минут ұстайды. және банкаларға құйылады
салқындатылады
пергамент қағазымен жабылады және байланады.
массаны отқа қояды
қайнатады
10 минут ұстайды. және банкаларға құйылады
салқындатылады
пергамент қағазымен жабылады және байланады.
Сипаттамасы Екінші әдіс. 1 литр қарақат шырыны мен 1 кг қантты отқа қойып, 105ш температураға дейін араластыра отырып қайнатады. Ыстық күйінде банкаларға құйылады және салқындағаннан кейін пергамент қағазымен байланады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Желе дайындаудың екі әдісі пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Бірінші әдіс. 1 кг дайындамаға 600-700 г қант қосылады, массаны отқа қояды, қайнатады, 10 минут ұстайды. және банкаларға құйылады, салқындатылады, пергамент қағазымен жабылады және байланады.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

