Қиярды зарарсыздандырмай консервілеу
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12348-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы (екі рет ыстық құю әдісі) Хош иісті шөптер (аскөк, ақжелкен, балдыркөк, желкек жапырағы, қарақат жапырағы, жалбыз - әрқайсысы 10-15 г) банкаларға 3 л (ұсақ банкалар жарамайды) салынады, содан кейін қиярды тігінен және көлденеңінен салады. . Шәйнектен қайнаған су құйылады, 5-10 минут ұсталады. Суды ағызып, 90 г тұз, 35 г қант қосып, 2 минут қайнатыңыз, 100-120 г сірке суын құйыңыз. Құмыраны ең жоғарғы жағына дейін құйыңыз және жабыңыз.