Маринадталған кәді (тағы бір нұсқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жас цуккини жуылады, қалыңдығы 0,5-1 сантиметр болатын дөңгелектерге кесіледі және қайнаған суға 5 минут қайнатылады, салқындатылады және банкаларға салынады. Асқабақтан басқа құмыраға 5 түйір қара бұрыш, бір шөкім ақжелкен, лавр жапырағы салынады. Сірке суы, тұз және қанттан жасалған маринадталған тұздықпен құйыңыз. Жартылай және литрлік банкалар үшін 85С температурада 25 минут, ал үш литрлік банкалар үшін 35 минут пастерленеді. 10 литрлік банкаларға Цуккини - 8кг Бұрыш - 50 дән Ақжелкен - 10 шымшым Лавр жапырағы - 10 жапырақ Сірке суы 3% - 2л Тұз - 300г Қант - 300г