Маринадталған бұрыш (тағы бір нұсқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тәтті бұрыштың жемістері сабағынан, тамырынан және тұқымынан босатылады, жуылады және 95С температурада 2-3 минут сумен ағартылады. Суық суда салқындатылады және түсі мен өлшемі бойынша сұрыпталады. Бұрышты банкаларға тігінен салады, лавр жапырағы, 3-4 түйір қара бұрыш, 2 түйір хош иісті бұрыш, 13-15 грамм күнбағыс майы мен 5% сірке қышқылын қосады. 3% тұзды ерітіндімен құйыңыз. 100С 20 минутта зарарсыздандырылады және дереу оралады. 10 литрлік банкаларға Дайындалған тәтті бұрыш - 6,5 кг Лавр жапырағы - 12 жапырақ Қара бұрыш - 40 дән Хош иісті бұрыш - 20 дән Күнбағыс майы - 130 г Сірке суы 5% - 470 г Тұздық 3% - 2л