Маринадталған асқабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Асқабақты 3 текше метр текшелерге кесіңіз. см Дәмдеуіштерді банканың түбіне салыңыз: 10 г аскөк, ақжелкен мен балдыркөк, 3 г үгітілген желкек, сарымсақ, ащы бұрыш, лавр жапырағы мен 2-3 түйір қара бұрыш, асқабақты салып, қайнаған тұздық құйыңыз. (1 литр суға - 600 г сірке суы 6%, 100 г тұз, 150 г қант). Банкаларды орап, ыстық сумен ыдысқа салыңыз да, 10 минут зарарсыздандырыңыз. Ет тағамдарына гарнир ретінде беріледі, қызмет еткен кезде өсімдік майын құюға болады. май.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Маринадталған асқабақ пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz