Маринадталған асқабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Асқабақты 3 текше метр текшелерге кесіңіз. см Дәмдеуіштерді банканың түбіне салыңыз: 10 г аскөк, ақжелкен мен балдыркөк, 3 г үгітілген желкек, сарымсақ, ащы бұрыш, лавр жапырағы мен 2-3 түйір қара бұрыш, асқабақты салып, қайнаған тұздық құйыңыз. (1 литр суға - 600 г сірке суы 6%, 100 г тұз, 150 г қант). Банкаларды орап, ыстық сумен ыдысқа салыңыз да, 10 минут зарарсыздандырыңыз. Ет тағамдарына гарнир ретінде беріледі, қызмет еткен кезде өсімдік майын құюға болады. май.