Тұздалған саңырауқұлақтардан жасалған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 400 г тұздалған саңырауқұлақтарды кешке (12 сағат) салқын суға салып қойыңыз. Таңертең 2 пияз, бір шоқ жасыл (ақжелкен, балдыркөк, пияз) қосып бұқтырыңыз. Сорпаны пісіріңіз: бүйрегі бар 400 г қой еті, 200 г ветчина, 1/2 кесе ұнмен ағартыңыз. Шығар алдында қосыңыз: қасық сірке суы, түйіршіктелген қант, 2 қасық туралған қияр, саңырауқұлақтар, аскөк қосып, қайнатыңыз және қызмет етіңіз.