Ет қосылған қышқыл қырыққабаттан жасалған солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1,2 кг қышқыл қырыққабатты алыңыз, 3 суық суға жуыңыз, сығыңыз, үлкен пиязды 2-3 қасық маймен қуырыңыз, қырыққабат қосып, саңырауқұлақ сорпасын қосып қуырыңыз (6 саңырауқұлақтан). 1,5 сағат пісіргеннен кейін қырыққабат жұмсарған кезде, 400 г қуырылған ветчина мен 400 г қуырылған шошқа етін, 100 г шұжықты, 100 г фунт жабайы аңды немесе түскі астан қалған басқа салқын етті салыңыз (тек 600 г ет болуы үшін). Қоспаға бұрыш, тұз, лавр жапырағын қосыңыз, 30 минут қайнатыңыз. Әдеттегідей 1 қасық қуырылған ұнды қалай жасауға болады, оны қырыққабат пен етпен араластырып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Содан кейін кастрюльге жіберіңіз, пешке, пешке 30 минутқа қойыңыз, солянка аздап қызарғанша.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ет қосылған қышқыл қырыққабаттан жасалған солянка пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz