Айва қосылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті кішкене бөліктерге кесіңіз, қыртысы пайда болғанша қуырыңыз, кастрюльге салыңыз, етті жабу үшін сумен (немесе сорпамен) жабыңыз және шамамен бір сағат қайнатыңыз. Содан кейін кастрюльге қабығы мен өзегі аршылған және тілімдерге кесілген айваны салып, қуырылған пиязды, тұзды, ұнтақталған қара бұрышты қосып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған ақжелкен, аскөк себу ұсынылады. 400 г етке (жұмсаққа): 400 г айва, 1 пияз, 2 ас қасық. дәміне қарай қасық май, тұз және бұрыш.