Равиоли - ескі рецепт.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамырды сиқыршыларға, кеспеге дайындаңыз, 3 сарысын, 7 ас қасық алыңыз. қасық су, қасық тұз және 1 фунт (400 г) ұн. Жұқалап жайыңыз, төртбұрыштап тураңыз, тартылған етті салыңыз (1,5 фунт сиыр еті, майдалап тураңыз, 1/4 фунт сары май, тұз және бұрыш қосылған аскөк, ақжелкен және балдыркөк қосылған ет тартқышта ұсақтаңыз, араластырыңыз.). Содан кейін қамырдың шеттерін қысыңыз, сары май қосылған кастрюльге салыңыз, 1/4 ф. сүйектен алынған ми және равиолидің әр қатарын үгітілген үй ірімшігімен (қарапайым ақ, швейцариялық), жақсырақ пармезанмен себіңіз. Дайын болғанға дейін пеште қақпақпен қайнатыңыз.