Теңіз қырыққабатымен бұқтырылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Теңіз қырыққабатымен бұқтырылған шошқа еті. Теңіз қырыққабатын үш рет қайнатыңыз (100-150 г), оны жолақтарға кесіңіз, ақ қырыққабат жолақтарын (150-200 г), сәбізді (1-2 дана), пиязды (1-2 дана), қуырылған шошқа етін (300) қосыңыз. -400 г), томат пастасы (1 үстел. қасық), тұз, дәмдеуіштер, аздап сорпа және жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Соңында қантпен дәмдеңіз(1-2 шай қасық. қасықтар) және сірке суы 3% (1-2 ас қасық). қасықтар). Бұл тағамды ветчина, шұжықпен бірге дайындауға болады. Ыдысты жасыл пиязбен себіңіз.