Құтабтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 400 г қой еті, 2 пияз, 2 кесе бидай ұны, 60 г анар тұқымы, 2 ас қасық туралған көк, 1/2 шай қасық даршын, бұрыш және дәміне қарай тұз. Ұнды електен өткізіп, қамырды тұз бен су қосып илеңіз, оны қалыңдығы 1 мм-ге дейін жайып, пирог тәрелкесінің көлеміндей дөңгелектерді кесіңіз. Қой етінің етінен фаршты пияз бен анар тұқымын қосып дайындайды. Фаршты қамырдың дөңгелектеріне жайып, оларды жарты ай түрінде ораңыз. Қуырғышта Т= 170 кезінде 4 - 6 минут қуырыңыз.