Өсімдік майындағы болгар бұрышы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 5 кг тәтті бұрыш, 7,5 кг қызанақ, 2 кг пияз, 200 г ақжелкен, 1 л өсімдік майы, 80 г тұз, 70 г қант Бұрышты жуыңыз, тұқымдарды кесіңіз, жемістерді 2х4 см кесектерге кесіңіз. және өсімдік майына аздап қуырыңыз. Пиязды тазалаңыз, сақиналарға кесіңіз және өсімдік майына қызарғанша қуырыңыз. Жасылдарды ұсақтап тураңыз. Қызанақты жуыңыз, кесектерге кесіңіз және бастапқы көлемінің жартысына дейін қайнатыңыз. Содан кейін араластыру кезінде қызанаққа тұз, қант және 400 г өсімдік майын қосыңыз. Тұз бен қант еріген кезде бұрыш, пияз және шөптерді бөліктерге салыңыз. Қоспаны қайнатыңыз және дереу банкаларға салыңыз. Қайнаған суға зарарсыздандырыңыз (Литрлік банкалар - 40 минут).