Қызылша салаты - фирмалық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 кг қызылша, 2 кг тәтті бұрыш, 2 кг пияз (пияз), 2 кг қызыл қызанақ, 50 г ащы бұрыш. Пияз мен тәтті бұрышты тұз шайғышпен турап, күнбағыс майына жартылай дайын болғанға дейін қуырыңыз. Саңылаулы қасықпен алыңыз (майсыз). Ет тартқыштан өткізілген қызанақ пен ірі үккіште үгітілген қызылшаны кастрюльге 1 сағат қайнатыңыз, кейде араластырыңыз. Содан кейін пияз мен тәтті паприка, ет тартқыштан өткен ащы бұрыш, дәміне қарай тұз қосып, 5-10 минут қайнатыңыз. Ыстық күйінде банкаларға салыңыз да, ораңыз.