Қызанақтан жасалған ажвар.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жуылған көкөністерді алдымен ет тартқыштан өткізіп, сосын қант, сірке суы, тұз, қыша қосып, майлы масса пайда болғанша майға қайнатыңыз. Оны кішкене банкаларға салыңыз, қақпақтармен жабыңыз және банкаларды төңкеріңіз (немесе 95 Вт температурада 20 минут зарарсыздандырыңыз). 1 кг бұрыш, 1 кг қызанақ, 5 түйір ыстық бұрыш, 500 г пияз, 3 түйір сарымсақ, 60 г қант, 60 г тұз, 30 г өсімдік майы, 10 г сірке суы, 1 шай қасық қыша.