Тері астындағы балықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңа піскен немесе мұздатылған балық, пияз, майонез. Балықты аздап тұздалған суға қайнатыңыз, сүйектен тазартыңыз, майдалап тураңыз және салат ыдысына қабат етіп салыңыз, Пиязды жарты сақинаға кесіңіз, қуырыңыз және балықтың үстіне екінші қабатқа салыңыз. Майонезді үстіне құйыңыз. Балықты бірнеше сағат бойы тұндырып, сіңдіру керек. Бұл рецепт хек сияқты арық тұқымды балықтарды пайдалану үшін өте қолайлы. Қажет болса, бірінші қабатта - балықтың астына қайнатылған сәбіз қабатын салуға болады. Пропорциялар - дәміне қарай, бірақ пиязды аямаңыз.