Тұздалған қияр мен көкөністер қосылған бұқтырылған алабұға
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Балық - 150 г, балдыркөк және ақжелкен - әрқайсысы 10 г, қияр тұздығы - 120 г, жүзім шарабы - 30 г, май - 5 г, дәміне қарай бұрыш.
Сипаттамасы Терең кастрөлдің түбін жұқа жолақтарға кесілген ақжелкен мен балдыркөк тамырларының біркелкі қабатымен жабыңыз, үстіне өңделген балықты салыңыз, бұрыш себіңіз, қияр тұзды ерітіндісін құйыңыз, жүзім шарабын қосыңыз. балықты әрең жабады. Балықтың мөлшеріне байланысты қақпағы жабық күйде 25-30 минут қайнатыңыз. Қажет болса, тұз қосыңыз.