Қуырылған жұмыртқа, әр түрлі нұсқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. Біз 3 жұмыртқаға арналған жазғы нұсқаны аламыз: 1-2 орташа қызыл қызанақ, жұмсақ және піскен, қоңыр және 1 піскен жұмсақ болгар бұрышын алған дұрыс. Жасыл болгар бұрышын қолданған кезде қызықты дәм алынады, бірақ оны өте ұсақтап турау керек. Табаны сары маймен немесе кез келген басқа іш майымен сүртеміз, ал баяу отқа қойып, қызанақты табаға кішкене тілімдерге кесеміз. (қызанақтың қабығын алып тастауға болады). Тұзданғаннан кейін (тұздың нормасының жартысы), оларды қасықпен немесе шанышқымен ұсақтап, шырынға тегіс болғанша қайнатамыз. Біз отты орташа деңгейге жеткіземіз және массаны жылжытқаннан кейін табаның жартысын босатамыз. Онда біз жұмыртқаны сындырамыз, ал ақуыз жинала бастағанда, тез арада тұз қосамыз, отты максималды деңгейге қосамыз және бәрін араластырамыз. Табада сұйықтық тамшылары қалмайынша және барлық қуырылған жұмыртқалар "Құрғақ" және ұсақталғанша бүкіл массаны үнемі араластырып отыру қажет. Оттан алыңыз, жаңа туралған жасыл пиязға себіңіз және қызмет етіңіз. Неге екенін білмеймін, бірақ ыдыста көп нәрсе жоғалады, сондықтан табадан тікелей жеу керек. Жылдың қалған уақытында рецепт тек жаңа піскен қызанақтың орнына қызанақ соусы қолданылатындығымен ерекшеленеді, ең жақсысы "Краснодар" немесе үйдегі борщ киімі, онда менің әйелім, мысалы, қызанақтан басқа, сол болгар бұрышын пайдаланады. Бұл жағдайда керісінше: орташа отта жұмыртқалар майланған табаға сындырылады, содан кейін тұздық немесе тұздық тұздалады, тұздалады, содан кейін жоғарыдағыдай. Егер қайнатылған тауық еті, шошқа еті немесе басқа нәрсе болса, етті сүйектен кесіп алып, сары майға қайнатады, қабығы жағымды раушан пайда болғанға дейін, содан кейін оны араластырылған жұмыртқамен құйып, қақпақпен жауып, содан кейін жұмыртқа дайын болғанға дейін, бәрін ұнтақталған жаңғақпен себіңіз, қақпақпен жабыңыз, бір минут тұрыңыз және үстелге үрлеңіз. ал үстелге майонез беріңіз. Майонез дайындалған тағамның әрбір тіліміне оны қолданар алдында бірден жағылады. Мен сізге айтатын тағамның калориясы жоғары екенін айтамын 2. қызыл болгар (тәтті) бұрыш қосылған қуырылған жұмыртқа. Бұрыш жіңішке етіп жарты сақинаға кесіліп, май құйылған табада бұқтырылады (туралған шұжықты да қосуға болады). Мен аталық безді толтырамын, сонда керемет нәрсе шығады. Аталық безді "Қуырылған жұмыртқамен" немесе омлетпен де жасауға болады. 3. қуыруға арналған табада майға пияз қабаты қуырылады, содан кейін жаңа піскен қызанақ, жақсы немесе тұздалған, жұмсақ болғанша пісіріледі, содан кейін көпіршіктенгендей бір-екі қасық қаймақ немесе йогурт - отты азайтыңыз. қабатты мүмкіндігінше тегістеңіз және глазурьмен ақырын босатыңыз - ақуыз салманы біркелкі жабады, ал глазурь біркелкі орналасады. Мұның бәрі қызанақ кесектерімен, шөптермен безендіріліп, баяу отта қайнатылады, сарысы аздап сұйық күйінде қалуы керек.қуырылған жұмыртқалар қатты болып шығады - сары көзді ақ фон, қызыл аралдар мен жасыл дақтар - көркем және тәбетті! 5. Біз шамды аламыз. Көбірек немесе азырақ - кімнің қалай жақсы көретінін өзіңіз шешесіз. Сары майға жұмсақ болғанша қуырыңыз (бірақ қызарғанша емес). Содан кейін кетчуп қосамыз. Біз араластырамыз және ол әлі де жарты минут бойы бұқтырылады. Содан кейін біз жұмыртқаны сындырамыз, қайтадан араластырамыз және үгітілген ірімшікке себеміз. Ірімшіктің қатты сорттарын алған дұрыс, бірақ мен оны өңделген ірімшіктермен де жасадым. Ірі үккіште үккіштен өткізіңіз. Ал соңғы аккорд - бұл барлық нәрсеге бұрыш (өте аз) мен кориандр себу (өкінбеуге болады). Кориандрсіз бұл мүлдем олай емес. :( Сонымен қатар - өте маңызды ескерту - мұның бәрі тұзданбайды! Кетчуп пен ірімшікте қазірдің өзінде тұз жеткілікті, ал артық тұздың зиянды екені белгілі! Мінеки! Ал бір стақан қызанақ шырынымен - керемет таңғы ас. 4. Сары май қосылған табада (иіссіз көкөніс немесе кілегей) пісірілген шұжықтың (басқа ет өнімдері), пісірілген картоптың, ірімшіктің қалдықтарын кішкене бөліктерге кесіңіз. кесектерге - аздап қуырыңыз. Біз бірнеше ( 3 - 4) жұмыртқаны сындырамыз, майонезбен майлаймыз және ыстық пеште қызарғанша қызарғанша.