Баялды-саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12749-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы 1. Баклажандар алынады. Тазартылады. Мағынасында күлгін қабығы кесіледі. Бұл маңызды. Содан кейін біз оларды шамамен жарты сантиметр болатын жұқа тілімдерге кесеміз. Содан кейін бәрі қарапайым. Тұз. Қуыруға арналған табаны алыңыз, күнбағыс майын құйыңыз (май көп қажет болады. Мүмкін бұл шығындар шығар, бірақ ыдыс оған тұрарлық!), қыздырып, шеңберлерді бір қабатқа салыңыз. От орташа, тіпті баяу, әйтпесе бізге қажет емес қабық пайда болады. Әрі қарай, біздің көз алдымызда келесі жағдайлар орын алады: шеңберлер жасыл және мөлдір болады. Сонымен қатар, қатты заттардан олар жұмсақ және серпімді болады. Олар жартылай жасылға айналғандықтан, біз оларды аударамыз. Мінеки. Олар толығымен жұмсақ және мөлдір бола бастағандықтан, табаққа шығарып, жаңа партияны саламыз, сондықтан баклажандар болғанша. (бізге қанша қажет екеніне байланысты ). Әрі қарай, бұл өте қарапайым. Дайын шеңберлер алынған тәрелке есіңізде ме? Сонымен, біз саңырауқұлақтарды көбірек тазарту үшін дайын өнімді кішірек етіп кесеміз. Содан кейін біз оны табаға салып, қаймақпен үш минут қайнатамыз. Оның үш қасықтан тұратын орташа табаға қажет дәрежелері, сондай-ақ дәміне қарай. Ал содан кейін қазірдің өзінде бар күшімен және негізгі күшімен саңырауқұлақтың иісін сезетін осы дәмділердің барлығын картоппен араластырамыз. Қалағаныңызша қайнатылған немесе қуырылғаны маңызды емес.