Долма
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Біз тартылған етті аламыз, мен оны қой етімен, сиыр етімен және тауық етімен сынап көрдім. Тартылған етті ассорти, яғни қой, шошқа еті, тауық еті немесе күркетауық етін алған дұрыс. Пияз, бұрыш, сарымсақ, қайнатылған күріш қосамыз, осының бәрін араластырамыз. Біз жүзім жапырақтарын аламыз, мен базардан сатып алдым, егер олар өте тұзды болса, онда біз оларды суға жуамыз. Ірі жапырақтарды алыңыз, оларға тартылған етті орау ыңғайлы. Әр жапыраққа фаршты жайып, жапырақты конверттің көмегімен бүктейміз. Кең ыдысқа салыңыз, қабаттарға салыңыз. Сумен толтырыңыз, қақпақпен жабыңыз, мен әдетте қалқып кетпес үшін табақпен жабамын. Толық дайын болғанға дейін отқа қоямыз. Қайнап жатқанда тұздықты дайындаймыз. Қаймаққа сарымсақ, бұрыш, кориандр және шөптерді қосамыз. Араластырамыз.