Саңырауқұлақты сорпа-кілегей
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажет: 100 г кептірілген порчини саңырауқұлағы, 200 г пияз, 150 г сәбіз, 1 л еріген сүт, 50 г тамыр (ақжелкен, аскөк), 200 г кілегей, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Ақжелкен мен аскөк тамырларын кастрюльге салыңыз. Саңырауқұлақтар, пияз, сәбіз қосыңыз. Еріген сүтті үстіне құйыңыз. Қайнатылған ингредиенттер сорпамен бірге араластырғышта ұсақталады. Алынған қоспаға кілегей қосамыз. Ұнды өткіземіз. Біз оны дайындалып жатқан ыдысқа қосамыз. Жасылдарды қосамыз және араластырамыз.