Печенье (карнетта)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
1 кг ұн
500 г сары май немесе маргарин
400 г қант ұнтағы
8 жұмыртқа
джем
балқытылған шоколад
хош иістендіргіш - ванилин
лимон қабығы
апельсин.
500 г сары май немесе маргарин
400 г қант ұнтағы
8 жұмыртқа
джем
балқытылған шоколад
хош иістендіргіш - ванилин
лимон қабығы
апельсин.
Сипаттамасы Сары май мен қант ұнтағын миксермен 10-15 минут өте жақсы ұрамыз. Сары май тым суық болмауы керек. Содан кейін ұруды тоқтатпай, бір-бірден жұмыртқа қосамыз. Содан кейін еленген ұнды біртіндеп қосып, қолмен араластырамыз. Саптамасы бар кондитерлік қапшыққа қамырды саламыз және печеньенің кішкене дайындамаларын шахмат тақтасы бойынша пісіру парағына сығамыз. 180 ° C температурада 10 - 15 минут пісіреміз. Печеньелерді бұрын миксерде араластырылған джеммен бір-біріне жабыстырамыз. Содан кейін печеньенің шетін шоколадқа батырамыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Печенье (карнетта) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся 1 кг ұн, 500 г сары май немесе маргарин, 400 г қант ұнтағы, 8 жұмыртқа, джем, балқытылған шоколад, хош иістендіргіш - ванилин, лимон қабығы, апельсин.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

