Шараптағы ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Lilja Rafalskaja 2:5019/3. 19
Сипаттамасы Жақында мен шарапқа жіптерге байланған ет пісірдім. Мен түпнұсқалықты талап етпеймін, бірақ бұл керемет дәмді болып шықты. Егер біреу осыған ұқсас нәрсені білсе, сыбырлаңыз. Ал барлық бизнес... Біз ет аламыз (жақсырақ шошқа еті немесе бұзау еті), кесектерге кесеміз (ұрып-соғуға ыңғайлы болатындай етіп), эссеноны ұрамыз, бұрышқа, тұзға параллель, миға перпендикуляр, бұл ұрылған етті немен орау керек. Менің қабынған қиялым жолақтарға кесілген сарымсақ пен ысталған сальцаның кішкене бөліктеріне жеткілікті болды. Етті ұрып-соғып, тұздалған және бұрышталған кезде, оны құрғақ шарапта аздап маринадтау керек (бұл маңызды емес, қысқасы, соғұрлым нашар, соғұрлым жақсы). Ол бір сағат тұруы керек, содан кейін оны Carry дәмдеуіштері мен кориандрмен себуге болады. Содан кейін, сілекей ағып кетпес үшін барлық ерік-жігерімізді жұдырығымызға жинап, сарымсақ пен сальсты осы ерекше ет жапырағына (түтікке, эссеноға) орап аламыз. Бірақ түтік ашылуға бейім болғандықтан, оны жіппен байлаған дұрыс (оны сіріңкемен бекітуге болады - жай ғана тесіп өту керек). Ал енді біз осы тәбетті түтіктердің барлығын кастрюльге салып, ет маринадталған шараппен толтырамыз. Бұл сұлулықтың бәрі баяу отта 30 минут қайнатылады, бірте-бірте дәмділікке айналады. Етті табаққа салып қойғаннан кейін, оны дәміне қарай шөптермен себу жақсы болар еді. Одан да жақсысы, оны кәстрөлден тікелей жеу - бұл керемет! Асың дәмді болсын! Тәжірибе нәтижелері туралы жазыңыз.