Толығымен еріген етті турап, тұз, бұрыш себіңіз,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы лавр жапырағының бірнеше парағын қосып, жақсылап араластырыңыз, бірте-бірте күшті шай жапырақтарын қосып, шай жапырақтарын сіңіру үшін жақсылап илеңіз. 1-2 үлкен қасық майонез қосыңыз. Араластыру. Бір сағаттан кейін сіз кәуап дайындауға болады, бірақ шай жапырақтарындағы ет кем дегенде 4 сағат тұрғаны жақсы. Етті неғұрлым жақсы езген болсаңыз, соғұрлым тезірек кәуап өндірісіне көшуге болады. ет 1 кг. шай жапырақтары 1,5-2 кесе тұз бұрыш қара лавр жапырағы.