"Жасыл дәрумендер" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер салат - 150 г. саумалдық - 100 г. аскөк - ақжелкен шоғыры - тағы бір шөп шоғыры күнбағыс майы - 2-3 ас қасық. л тұз - дәміне қарай сірке суы - 1, 2 шай қасық. қант - дәміне қарай
Сипаттамасы Салат, шпинат, ақжелкен мен аскөк жапырақтарын жуыңыз, ұзынынан немесе көлденеңінен кесіңіз (қалағаныңызша). Мұның бәрін терең ыдысқа салыңыз, өсімдік майымен құйыңыз (кез-келгені жасайды, бірақ күнбағыс тұқымының иісі жақсы), жарты шай қасық сірке суын құйыңыз, дәміне қарай қант қосып, жақсылап араластырыңыз және тамақтаныңыз.