Шалғам қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер қайнатылған қызылша 3, ақ қырыққабат 200 г, шалғам 1, пияз 1, кілегей 1 стакан, аскөк шоғыры, дәміне қарай тұз, су 2 л.
Сипаттамасы Қызылшаны, қырыққабатты, пиязды белдеулеріне турап, үстіне ыстық су (1/2 кесе) құйып, 15-20 минут қайнатыңыз. Содан кейін қалған суды қосып, қайнатыңыз және салқындатыңыз. Шалғамды өте ұсақтап турап, кілегеймен араластырып, борщ қосылған кастрюльге салыңыз. Борщты құйып, абайлап араластырыңыз. Туралған аскөк немесе ақжелкенмен бірге қызмет етіңіз.