Таңғажайып тұздықтағы шошқа етінің қабырғалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа етінің қабырғалары (егер оларда аздап ет қалса, жақсырақ), бал 3 ас қасық. л., қыша 1 ас қасық. л., кетчуп 3 ас қасық. л., тұз 0,2 шай қасық., қант 0,5 шай қасық., бұрыш, өсімдік майы 100 мл - міндетті түрде, апельсин немесе грейпфрут шырыны немесе лимон, соя соусы - міндетті емес. Шошқа етінің қабырғаларын 3-4 қабырғаға кесіңіз. Глазурьді дайындаңыз: 100 мл өсімдік майын (импортталған) 2-3 ас қасықпен ұнтақтаңыз.л. бал, 1 ас қасық қыша қосыңыз.л., ащы кетчуп 2-3 ас қасық.л., тұз 0,2 шай қасық., бұрыш және қант 0,5 шай қасық. Алынған глазурьді қолданып көріңіз - егер сіз одан кейін ауырмасаңыз, кез келген цитрус шырынынан тағы 1-1,5 кесе қосыңыз (тетрапактан алуға болады).Қаржылық дағдарыс жағдайында шырынның орнына қант қосылған сұйылтылған лимон қышқылын қосуға болады. Соңында дәміне қарай соя соусын немесе кез келген басқа сүйікті соусты қосқан дұрыс. Шошқа етінің қабырғаларын глазурьге батырып, аздап май жағылған табаға бірден қуырыңыз, глазурьді бірте-бірте қосып, жиі айналдырыңыз. Қабырғаларды осы глазурьде 1-3 сағат бұрын алдын ала ұстасаңыз, тағам одан да дәмді болады. Гарнирге қызмет етудің қажеті жоқ - бәрі гарнирсіз жойылады.