Ет ұнтағы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Майсыз және сіңірі жоқ етті котлет машинасында бірнеше рет турап, өзектерін тастап, жылы, бірақ ыстық емес пешке (42 С жоғары емес) қойылатын пісіру парағына жұқа қабатқа салады. Ет жақсы құрғаған кезде оны ерітіндіге салып, шаш елегінен өткізіп, банкаларға тығындайды. Салқын, бірақ дымқыл емес жерде сақтаңыз. Бұл ұнтақтың сарғыш түсі және еттің иісі бар. Бұл ұнтақ әлсіз науқастарға арналған керемет қоректік зат болып табылады және өте ыңғайлы, өйткені тек бір стакан қайнаған суға құйып, осы ұнтаққа бір шай қасық қосып, тұз қоссаңыз болғаны - сонда сіз керемет сорпа аласыз. Ұнтақты жалықтырмас үшін оны сүтте, шарапта, майда береді немесе сэндвич түрінде нанға жағады.