Асшаяндары бар бәліштер
Қосылды: 10.09.2024 1
1
Дайындау уақыты10 минут

Өнімдер
Сипаттамасы Біз асшаяндарды тазалап, қабығын сақтауға тырысамыз, содан кейін оларды 10 минут ішінде суда (350 г) қайнатамыз. Біз сұйықтықты шығарамыз, оған сары май мен ұн қосамыз, қою ақ тұздықты дайындаймыз, оған асшаян мен қыша саламыз. Біз қатпарлы қамырды дайындаймыз, оны қалыңдығы 3 мм қабатқа жайып, диаметрі 6-7 см дөңгелектерді кесеміз, әр дөңгелектің ортасына бір қасық салма саламыз, жарты ай тәрізді етіп бүктейміз, шеттерін қысамыз, пеште қуырамыз. қайнаған өсімдік майында. Біз елекке немесе дуршлагқа ауыстырамыз, сонда артық май шыныға құйылады, ыстық күйінде беріледі. 150 г қайнатылған асшаян үшін - 50 г ұн, 30 г сары май, жарты шай қасық қыша. 150 г ұннан, 75 г сары май мен судан жасалған қатпарлы қамыр. Қуыруға арналған өсімдік майы.
Ұқсас тағамдар
Пікірлер өшірулі

melonMusic30.11.2024
Норм пирожки. Взаимная подписка)