Үйлену тойынан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Салмасы: 80 г сұлы үлпегі, 60 г сары май, 100 г қант, 1 қасық бал, 2 қасық какао ұнтағы, 100 г мармелад. 60 г. сары май, 4 жұмыртқа, 200 г. қант, 200 г. ұн, пышақтың ұшында 2 рет, 3 ас қасық сүт. Глазурь: 1 шайқалған ақуыз, 150 г қант. Жоғарыда аталған ингредиенттерден бисквит қамырын илеп, қалыңдығы 1 см қабатпен майланған екі пирог парағына құйыңыз. Пісіруге арналған ыдысқа салыңыз. Біз печеньені бір парақтан толтырумен жағамыз, үстіне екінші парақтан бисквит саламыз. Торттың үстіне мармелад жағылады және төртбұрыштап кесіледі. Шаршылар глазурьмен жабылады. Глазурь: ақуыз қантпен ұнтақталған. Толтыруға арналған илектелген сұлы қуырылады және басқа ингредиенттермен араластырылады