Гүлді торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты35 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бисквит. 5 жұмыртқаны алыңыз, белки сарысынан бөліңіз, сарысын 4 ас қасықпен шайқаңыз. қасық жылы су, 150 г қант және 8 г ванильді қант. 125 г ұнды, 125 г крахмалды және 3 толық емес шай қасық қопсытқышты електен өткізіңіз. белки 50 г қант қосып шайқаңыз. Ұн қоспасы мен 50 г тазартылған үгітілген бадамды сарысы бар креммен араластырыңыз. Бисквит массасын диаметрі 26 см, шеттері жоғары, маймен майланған және ұн себілген дөңгелек серіппелі табаға құйыңыз. Губка тортын шамамен 35 минут пісіріңіз. пеште. Түнде салқындату үшін қойыңыз. Бисквитті үш тортқа бөліңіз. Жоғарғы тортты 8 бөлікке бөліңіз. Әрбір бөліктің оң жақ бұрышын кесіңіз. 400 г апельсин джемін қыздырыңыз, електен өткізіңіз және онымен бисквит кесектерін майлаңыз. Мұздану. 300 г еленген қант ұнтағын 2 ақуыз және 1 шай қасық лимон шырынын араластырыңыз. Глазурьді 4 табаққа құйыңыз (ою-өрнек үшін аздап қалдырыңыз) және тағамдық бояуды пайдаланып, мысалы, ашық жасыл, сары, көк және қызғылт түстермен бояңыз. Печеньенің екі бөлігін бір түсті глазурьмен майлаңыз және кептіруге қалдырыңыз. Қалған ақ глазурьмен кондитерлік шприцті толтырып, кез келген ою-өрнекті бояу үшін пайдаланыңыз. Кілегей. Жұмсартылған 250 г сары майды немесе маргаринді қаймақ консистенциясына жеткенше шайқаңыз, 100 г еленген қант ұнтағын қосып, 1/8 л жұмыртқа ликерін қосып, шайқаңыз. Төменгі тортты кременмен майлаңыз, екінші тортпен жабыңыз. Торттың шеттерін кілегеймен майлаңыз, бадам жапырақтарымен безендіріңіз. Торт кесектерін үстіне қойып, ортасын кілегей раушанымен безендіріңіз.