Қаймақтағы асшаяндар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12658-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Асшаяндарды, тұзды тазалаймыз, бұрыш себеміз. Бөлек, керамикалық немесе эмальданған кастрюльде сары майды ерітіңіз, қаймақ қосыңыз, мұқият араластырыңыз, баяу отта қыздырыңыз, туралған ақжелкенді салыңыз. Асшаяндарды өте ыстық, бірақ қайнамайтын тұздыққа лақтырып, баяу отта төрттен бір сағат қайнатамыз. Үстелге ыстық күйінде береміз. 0,5 кг қайнатылған асшаян үшін - 250 г қаймақ, 50 г май.