Ащы асшаяндар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кішкене пияз, 3 балдыркөк бұтағы, жарты қызыл бұрыш, 25 г сары май, 200 г ұсақ асшаян, (егер мұздатылған болса - еріген), 50 г жаңа піскен нан үгіндісі, 5 г қыша ұнтағы, 1,25 қызыл бұрыш, бір шымшым тұз, шамамен 30 мл майонез, лимон, тұтас асшаян. Пиязды аршып, жұқалап тураңыз, балдыркөкті тураңыз. Бұрышты жіңішке етіп кесіңіз, сабағы мен дәндерін алып тастаңыз. Сары майды ыстыққа төзімді кішкене ыдысқа салыңыз да, ерігенше шамамен 1 минут қайнатыңыз. Лимон мен тұтас асшаяндардан басқа барлық ингредиенттерді араластырыңыз, қоспаны біртекті ету үшін жеткілікті майонез қосыңыз. Тарелкаларға орналастыру. Айналмалы табаққа шеңбер бойымен жайыңыз және темекі шеге бастағанша 6-7 минут пісіріңіз. Лимон кесектерімен және асшаяндармен бірге қызмет етіңіз