Асшаян мен тұздық қосылған пісірілген жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 15 г сары май, 25 г жаңа піскен нан үгіндісі, 45 мл қою қаймақ, тұз, бұрыш, 2 жұмыртқа, 50 г дайын асшаян, Песто соусы Сары майды кішкене ыдысқа салыңыз да, микротолқынды пеште 20 секунд ерігенше пісіріңіз. Нанның үгіндісін қосып, араластырыңыз. Грильді 5 минут бойы алдын ала қыздырыңыз. Песто соусын кілегейге, дәміне қарай тұз бен бұрышқа қосыңыз. Дайын асшаяндарды турап, шеттеріне 2 арнайы ыдысқа салыңыз. Әр табаққа жұмыртқаны жарып, сарысын тесіңіз. Асшаяндардың үстіне қаймақ пен тұздықты құйып, барлығын нан үгіндісімен себіңіз. Пластиналарды биік сөреге қойыңыз. Жұмыртқалар қатайғанша 50% және гриль қосулы күйде 2-3 минут пісіріңіз