Анчоус үгіндісі бар камбала орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 3 тілім жаңа піскен нан, 50 г консервіленген анчоус, 105 г қызыл лосось, 50 г нан үгіндісі, 30 г туралған жаңа ақжелкен, тұз, бұрыш, 2 қатты пісірілген жұмыртқа, 50 г сары май, 4 қабығы аршылған камбала филесі, 60 мл қос кілегей. Нанды, анчоусты және олардан алынған майды тағамдық процессорға салып, пюре етіп алыңыз. Алынған үгінділерді табаққа салыңыз да, қытырлақ болғанша жиі араластыра отырып, 8 минут пісіріңіз. Лососьді құрғатыңыз, теріні алып тастаңыз және сүйектерді бөліп, ұсақтап тураңыз. Нан үгіндісін, ақжелкенді, тұзды, бұрышты қосыңыз. Содан кейін жұмыртқаны турап, балыққа қосыңыз. 20 секунд бойы қыздырыңыз. Біртекті қоспаны алу үшін балықпен араластырыңыз. Камбаланың қыртысына жеңіл ойықтар жасаңыз және үстіңгі жағын салыңыз. Бұраңыз және барлық 4 орамды орналастыру үшін жеткілікті үлкен жалпақ табаққа салыңыз. Балық дайын болғанша 8 минут бойы 70% деңгейінде жабыңыз және пісіріңіз. Орамдардың үстіне кілегей құйып, үстіне анчоус үгіндісін себіңіз. Кремді қыздыру үшін қақпағын 1,5 минут бойы 70% температурада пісіріңіз.